• slider
  • slider
  • slider
  • slider

Sylwester 2018/2019

Przywitaj Nowy Rok z Restauracją Tobiasz!

Zachęcamy do zapoznania się z naszym tegorocznym menu !

Przystawka serwowana

– Krucha babeczka z farszem szpinakowym zapieczona

z dodatkiem sera

Dania gorące

Zupa

– Krem porowy z wędzonym pstrągiem

Danie główne

– Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym w towarzystwie duszonych warzyw podawane z puree ziemniaczanym

Bufet zimny podany na stół

–  Tatar z polędwicy wołowej podany z cebulką, ogórkiem i kaparami

– Sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem i ryżem basmati

– Szparagi owinięte plastrami cienko krojonej szynki wiejskiej

– Patera mięs pieczonych (schab farmerski, boczek rolowany, karkówka pieczona)

– Biała ryba podana na sposób grecki z duszonymi warzywami

* masło i pieczywo

Deser serwowany

– Panna cotta w polewie truskawkowej z noworocznym powiewem świeżej mięty

Bufet deserowy

Patera ciast:

– Puszysty sernik z brzoskwiniami

– Tradycyjny jabłecznik na kruchym cieście

– Biszkopt z galaretką i owocami

* kawa, herbata

Do toastu – lampka szampana

– Pikantny gulasz węgierski podawany z ryżem na sypko

Bufet gorący w nocy

– Tradycyjny żur staropolski z białą wiejską kiełbasą

Dodatkowo zapewniamy:

– 0,5 l wódki na parę

– napoje 0,7 l na parę

– kawa, herbata bez ograniczeń przez całą noc

Powyższe menu także do pobrania ↓ 

Menu Sylwestrowe 2018/2019 pdf.