Dania na catering
Zamówienia na cateringi komunijne przyjmujemy tylko i wyłącznie drogą mailową. W dniach 7.05, 14.05., 21.05. sklep został wyłączony z przyjmowania zamówień.
Prosimy o kontakt telefoniczny: 669 050 618
lub mailowy Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Ceny dań w menu cateringowym obowiązują od 1.05.2023r.
Wszystkie cateringi realizowane po tym terminie obowiązuje nowa cena, zgodnie z wcześniejszą informacją na stronie.
Zupy
3 litry zupy = 10 porcji
Zupy dostarczane są w termosach zwrotnych (czas zwrotu do 3 dni w restauracji Tobiasz - ul. Jana Biziela 4 w Bydgoszczy
Zupy można zamawiać jako wielokrotność 3 litrów.
- Rosół z makaronem 3l = 75 zł
- Barszcz czerwony czysty 3l = 75 zł
- Krem grzybowy z lanymi kluskami lub grzankami 3l = 120 zł
- Krem pomidorowy z grzankami 3l = 105 zł
- Krem brokułowy z grzankami 3l = 110zł
- Krem z białych warzyw z grzankami 3l = 115 zł
- Żurek z białą kiełbasą 3l = 110 zł
- Zupa węgierska 3l = 130 zł
- Strogonow ( ze schabu) 3l = 130zł
Dania mięsne
Dania podawane są na półmiskach/paterach jednorazowych, które są wliczone w cenę.
Dania są dostarczane ciepłe, gotowe do postawienia na stół. Minimalna ilość zamówienia danego rodzaju mięsa, dodatków czy zakąsek to 5 porcji. Dania można zamawiać jako wielokrotność liczby 5...np. 5, 10,15 itd. Do każdego dania w sosie podajemy osobno sos.
Gramatura gotowej porcji mięsa to 100 -110 gram.
- Udka faszerowane (5 szt) 68 zł (1 porcja = 13,60zł)
- Kotlet de’volaile z masłem (5 szt) 68 zł (1 porcja = 13,60 zł)
- Kotlet de’volaile z serem (5 szt) 68 zł (1 porcja = 13,60 zł)
- Kotlet szwajcarski ( z serem i szynką) (5szt) 68 zł (1 porcja = 13,60 zł)
- Kotlet z piersi kurczaka (5 szt) 64 zł (1 porcja = 12,80 zł)
- Roladki drobiowe ze szpinakiem i fetą w sosie śmietanowym (5 szt) 68 zł (1 porcja = 13,60 zł)
- Panierowana roladka drobiowa z suszonymi pomidorami i serem (5 szt) 68 zł (1 porcja = 13,60 zł)
- Roladka z indyka z warzywami (5 szt) 68 zł (1 porcja = 13,60 zł)
- Zrazy wołowe (5 szt) 95 zł (1 porcja = 19,00 zł)
- Zrazy wieprzowe (5 szt) 68 zł (1 porcja = 13,60 zł)
- Kotlet schabowy z cebulką (5 szt) 68 zł (1 porcja = 13,60 zł)
- Rogal schabowy z pieczarkami (5 szt) 68 zł (1 porcja = 13,80 zł)
- Kaczka faszerowana (5 szt) 68 zł (1 porcja = 13,60 zł)
- Karkówka grillowana (5 szt) 64 zł (1 porcja = 12,80 zł)
- Karkówka nadziewana śliwką (5 szt) 68 zł (1 porcja = 13,60 zł)
- Karkówka pieczona (5 szt) 68 zł (1 porcja = 13,60 zł)
- Schab pieczony z morelą (5 szt) 68 zł (1 porcja = 13,60 zł)
- Łosoś z pieca (5 szt) 85 zł (1 porcja = 17,00 zł)
- Bigos (5 porcji) 55 zł (1 porcja = 11,00 zł)
- Dorsz smażony ( 5 porcji ) 75 zł (1 porcja = 15,00 zł)
- Nugetsy z kurczaka ( 5 porcji) 64 zł ( 1 porcja = 12,80 zł)
Dania wegetariańskie
Dania można zamawiać jako wielokrotność liczby 5...np. 5, 10,15 itd.
Gramatura gotowej potrawy to 110 -120 gram.
- Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami (5 porcji) 65 zł (1 porcja = 13,00 zł)
- Koperty z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem feta (5 porcji) 50 zł (1 porcja = 10,00 zł)
- Kotleciki warzywne (5 porcji ) 50 zł (1 porcja = 10,00 zł)
- Łosoś z pieca ( 5 porcji) 85 zł (1 porcja = 17,00 zł)
- Dorsz smażony (5 porcji) 75 zł (1 porcja = 15,00 zł)
Dodatki skrobiowe
(Gramatura porcji dodatków to 150 gram)
- Ziemniaki gotowane z koperkiem (5 porcji) 30 zł (1 porcja = 6,00 zł)
- Ziemniaki zapiekane (5 porcji) 35 zł (1 porcja = 7,00 zł)
- Frytki (5 porcji) 35 zł (1 porcja = 7,00 zł)
- Kulki ziemniaczane (5 porcji) 40 zł (1 porcja = 8,00 zł)
- Kluski śląskie (5 porcji) 40 zł (1 porcja = 8,00 zł)
- Ryż (5 porcji) 25 zł (1 porcja = 5,00 zł)
- Kasza gryczana (5 porcji) 25 zł (1 porcja = 5,00 zł)
Dodatki warzywne
(Gramatura porcji dodatków to 120 -130 gram)
- Surówka z marchwi ( 5 porcji) 32 zł (1 porcja = 6,40 zł)
- Surówka z kapusty pekińskiej ( 5 porcji) 32 zł (1 porcja = 6,40 zł)
- Surówka z kapusty białej ( 5 porcji) 32 zł (1 porcja = 6,40 zł)
- Surówka z kapusty czerwonej ( 5 porcji) 32 zł (1 porcja = 6,40 zł)
- Buraczki ( 5 porcji) 32 zł (1 porcja = 6,40 zł)
- Bukiet warzyw gotowanych (kalafior, brokuł, marchewka) ( 5porcji ) 36 zł (1 porcja = 7,20 zł)
- Marchewka z groszkiem ( 5 porcji) 30 zł (1 porcja = 6,00 zł)
Dania mączne
- Pierogi z mięsem (1 porcji - 7 szt) 15 zł
- Pierogi z kapustą i grzybami (1 porcji - 7 szt) 15 zł
- Pierogi ruskie (1 porcji - 7 szt) 15 zł
- Paszteciki z ciasta francuskiego (5 szt) 18 zł (1 porcji = 3,60 zł)
Dania na zimno
(Gramatura porcji dodatków to 80 gram)
- Schab w galarecie (5 porcji) 55 zł (1 porcja = 11,00 zł)
- Galantyna z kurczaka (5 porcji) 55 zł (1 porcja = 11,00 zł)
- Rolada z kurczaka z warzywami (5 porcji) 55 zł (1 porcja = 11,00 zł)
- Galaretki drobiowe (5 porcji) 48 zł (1 porcja = 9,60 zł)
- Śledź w sosie majonezowym (5 porcji) 55 zł (1 porcja = 11,00 zł)
- Śledź w oleju z cebulką (5 porcji) 55 zł (1 porcja = 11,00 zł)
- Pstrąg w galarecie (5 porcji) 60 zł (1 porcja = 12,00 zł
- Łosoś w galarecie (5 porcji) 69 zł (1 porcja = 13,80 zł)
- Sałatka w szynce (5 porcji) 55 zł (1 porcja = 11,00 zł)
- Szparagi w szynce (5 porcji) 55 zł (1 porcja = 11,00 zł)
- Tatar wołowy (5 porcji) 69 zł (1 porcja = 13,80 zł)
- Łosoś z puszystym twarożkiem (5 porcji) 62 zł (1 porcja = 12,40 zł)
- Ryba po grecku (5 porcji) 55 zł (1 porcja = 11,00 zł)
- Klopsiki w zalewie octowej (5 porcji) 55 zł (1 porcja = 11,00 zł)
- Karkówka z chrzanem / i żurawiną (5 porcji) 55 zł (1 porcja = 11,00 zł)
Sałatki
(Gramatura porcji dodatków to 130 gram)
- Sałatka gyros (5 porcji) 48 zł (1 porcja = 9,60 zł)
- Sałatka jarzynowa (5 porcji) 48 zł (1 porcja = 9,60 zł)
- Sałatka cezar (5 porcji) 48 zł (1 porcja = 9,60 zł)
- Sałatka hawajska z ananasem i kurczakiem (5 porcji) 48 zł ( 1 porcja = 9,60 zł)
- Sałatka brokułowa (5 porcji) 46 zł ( 1 porcja = 9,20 zł) (wege)
- Sałatka grecka (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł) (wege)
MENU DO POBRANIA → Spis dań na catering 2023 od 1.05.2023.pdf
* Dania podawane są na półmiskach/paterach jednorazowych, które są wliczone w cenę.
* Dania można zamawiać jako wielokrotność liczby 5...np. 5, 10,15 itd.
* Do każdego dania w sosie - sos podajemy w osobnych pojemnikach ( o pojemności 250 ml - 5porcji).
* Zupy dostarczane są w termosach zwrotnych (czas zwrotu do 3 dni, po wcześniejszym ustaleniu terminu i godziny zwrotu telefonicznie: 669 050 618)
DOSTAWA:
Dania cateringowe dowozimy na gorąco, w specjalnie do tego przeznaczonych termoaktywnych pojemnikach, na wskazaną przez Państwa godzinę i adres.
Tolerancja czasowa na dowóz wynosi +/- 15 minut.
Koszt dojazdu na terenie Bydgoszczy 25 zł ( do 6 km od lokalizacji restauracji na ul. Jana Biziela 4 )
Koszt dowozu na terenie Bydgoszczy: 30 zł ( do 8 km od lokalizacji restauracji na ul. Jana Biziela 4 )
Koszt dowozu powyżej 8 km i poza teren Bydgoszczy - liczony indywidulanie wg. ilości kilometrów do wskazanej lokalizacji.
W dni świąteczne koszt dowozu jest liczony indywidualnie - od 30 zł na terenie Bydgoszczy ( do 6 km od lokalizacji restauracji)
Zamówienia przyjmujemy w dni powszednie od poniedziałku do piątku - mailowo lub osobiście w restauracji po wcześniejszym kontakcie telefonicznym i ustaleniu terminu i godziny spotkania.
Najczęściej wybieraną opcją składania zamówień jest sklep restauracji Tobiasz:
Zamów online - Imprezy okolicznościowe, wesela, catering Bydgoszcz (restauracja-tobiasz.pl)
Lub wiadomość drogą mailową → Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Składając zamówienie należy podać:
-
Imię i nazwisko osoby zamawiającej;
-
Dane kontaktowe (numer telefonu);
-
Datę i godzinę realizacji zamówienia ( np. 1.02.2022r. , godzina 14:00);
-
Zamawiane menu (dania);
-
Dokładny adres dostawy.
* ( realizujemy także dostawy poza Bydgoszcz, koszt wyliczany jest indywidualnie).
Cena za dowóz doliczana jest w zależności od ilości kilometrów (tolerancja czasowa dostawy +/-15 min).
* w zależności od terminu cena dań/dostawy może ulec zmianie.
* w przypadku chęci otrzymania faktury prosimy o wcześniejszą informację.
Niepotwierdzone zamówienia 4 dni przed datą cateringu nie będą zrealizowane.
Kontakt telefoniczny: 669 050 618
* Ewentualne zmiany dotyczące zamówień przyjmujemy do 3 dni przed datą realizacji danego cateringu.