Dania na catering
Zupy
3 litry zupy = 10 porcji
Zupy dostarczane są w termosach zwrotnych (czas zwrotu do 3 dni w restauracji Tobiasz - ul. Jana Biziela 4 w Bydgoszczy
Zupy można zamawiać jako wielokrotność 3 litrów.
- Rosół z makaronem 3l = 65 zł
- Barszcz czerwony czysty 3l = 65 zł
- Krem grzybowy z lanymi kluskami lub grzankami 3l = 110 zł
- Krem pomidorowy z grzankami 3l = 90 zł
- Krem brokułowy z grzankami 3l = 90zł
- Krem z białych warzyw z grzankami 3l = 90 zł
- Żurek z białą kiełbasą 3l = 95 zł
- Zupa węgierska 3l = 115 zł
- Strogonow ( ze schabu) 3l = 115zł
Dania mięsne
Dania podawane są na półmiskach/paterach jednorazowych, które są wliczone w cenę.
Dania są dostarczane ciepłe, gotowe do postawienia na stół. Minimalna ilość zamówienia danego rodzaju mięsa, dodatków czy zakąsek to 5 porcji. Dania można zamawiać jako wielokrotność liczby 5...np. 5, 10,15 itd. Do każdego dania w sosie podajemy osobno sos.
Gramatura gotowej porcji mięsa to 100 -110 gram.
- Udka faszerowane (5 szt) 54 zł (1 porcja = 10,80zł)
- Kotlet de’volaile z masłem (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
- Kotlet de’volaile z serem (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
- Kotlet szwajcarski ( z serem i szynką) (5szt) 56 zł (1 porcja = 11,20 zł)
- Filet z piersi kurczaka (5 szt) 48 zł (1 porcja = 9,60 zł)
- Roladki drobiowe ze szpinakiem i fetą w sosie śmietanowym (5 szt) 54 zł (1 porcja = 10,80 zł)
- Panierowana roladka drobiowa z suszonymi pomidorami i serem (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
- Roladka z indyka z warzywami (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
- Zrazy wołowe (5 szt) 70 zł (1 porcja = 14,00 zł)
- Zrazy wieprzowe (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
- Kotlet schabowy z cebulką (5 szt) 54 zł (1 porcja = 10,80 zł)
- Rogal schabowy z pieczarkami (5 szt) 54 zł (1 porcja = 10,80 zł)
- Kaczka faszerowana (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
- Karkówka grillowana (5 szt) 48 zł (1 porcja = 9,60 zł)
- Karkówka nadziewana śliwką (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
- Karkówka pieczona (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,80 zł)
- Schab pieczony z morelą (5 szt) 56 zł (1 porcja = 11,20 zł)
- Łosoś z pieca (5 szt) 70 zł (1 porcja = 14,00 zł)
- Bigos (5 porcji) 45 zł (1 porcja = 9,00 zł)
- Dorsz smażony ( 5 porcji ) 65 zł (1 porcja = 13,00 zł)
- Nugetsy z kurczaka ( 5 porcji) 54 zł ( 1 porcja = 10,80 zł)
Dania wegetariańskie
Dania można zamawiać jako wielokrotność liczby 5...np. 5, 10,15 itd.
Gramatura gotowej potrawy to 110 -120 gram.
- Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami (5 porcji) 55 zł (1 porcja = 11,00 zł)
- Rożki, koperty z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem feta (5 porcji) 45 zł (1 porcja = 9,00 zł)
- Kotleciki warzywne (5 porcji ) 45 zł (1 porcja = 9,00 zł)
- Łosoś z pieca ( 5 porcji) 70 zł (1 porcja = 14,00 zł)
- Dorsz smażony (5 porcji) 65 zł (1 porcja = 13,00 zł)
Dodatki skrobiowe
(Gramatura porcji dodatków to 150 gram)
- Ziemniaki gotowane z koperkiem (5 porcji) 25 zł (1 porcja = 5,00 zł)
- Ziemniaki zapiekane (5 porcji) 30 zł (1 porcja = 6,00 zł)
- Frytki (5 porcji) 30 zł (1 porcja = 6,00 zł)
- Kulki ziemniaczane (5 porcji) 30 zł (1 porcja = 6,00 zł)
- Kluski śląskie (5 porcji) 30 zł (1 porcja = 6,00 zł)
- Ryż (5 porcji) 23 zł (1 porcja = 4,60 zł)
- Kasza gryczana (5 porcji) 23 zł (1 porcja = 4,60 zł)
Dodatki warzywne
(Gramatura porcji dodatków to 130 gram)
- Surówka z marchwi ( 5 porcji) 20 zł (1 porcja = 4,00 zł)
- Surówka z kapusty pekińskiej ( 5 porcji) 20 zł (1 porcja = 4,00 zł)
- Surówka z kapusty białej ( 5 porcji) 20 zł (1 porcja = 4,00 zł)
- Surówka z kapusty czerwonej ( 5 porcji) 20 zł (1 porcja = 4,00 zł)
- Buraczki ( 5 porcji) 20 zł (1 porcja = 4,00 zł)
- Bukiet warzyw gotowanych (kalafior, brokuł, marchewka) ( 5porcji ) 30 zł (1 porcja = 6,00 zł)
- Marchewka z groszkiem ( 5 porcji) 25 zł (1 porcja = 5,00 zł)
Dania mączne
- Pierogi z mięsem (1 porcji - 7 szt) 15 zł
- Pierogi z kapustą i grzybami (1 porcji - 7 szt) 15 zł
- Pierogi ruskie (1 porcji - 7 szt) 15 zł
- Paszteciki z ciasta francuskiego (5 szt) 18 zł (1 porcji = 3,60 zł)
Dania na zimno
(Gramatura porcji dodatków to 80 gram)
- Schab w galarecie (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)
- Galantyna z kurczaka (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)
- Rolada z kurczaka z warzywami (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)
- Galaretki drobiowe (5 porcji) 38 zł (1 porcja = 7,60 zł)
- Śledź w sosie majonezowym (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)
- Śledź w oleju z cebulką (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)
- Pstrąg w galarecie (5 porcji) 50 zł (1 porcja = 10,00 zł)
- Łosoś w galarecie (5 porcji) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
- Sałatka w szynce (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)
- Szparagi w szynce (5 porcji) 42 zł (1 porcja = 8,40 zł)
- Tatar wołowy (5 porcji) 56 zł (1 porcja = 11,20 zł)
- Łosoś z puszystym twarożkiem (5 porcji) 48 zł (1 porcja = 9,60 zł)
- Ryba po grecku (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)
- Klopsiki w zalewie octowej (5 porcji) 42 zł (1 porcja = 8,40 zł)
- Karkówka z chrzanem / i żurawiną (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)
Sałatki
(Gramatura porcji dodatków to 150 gram)
- Sałatka gyros (5 porcji) 38 zł (1 porcja = 7,60 zł)
- Sałatka jarzynowa (5 porcji) 34 zł (1 porcja = 6,80 zł)
- Sałatka cezar (5 porcji) 38 zł (1 porcja = 7,60 zł)
- Sałatka hawajska z ananasem i kurczakiem (5 porcji) 38 zł ( 1 porcja = 7,60 zł)
- Sałatka brokułowa (5 porcji) 34 zł ( 1 porcja = 6,80 zł) (wege)
- Sałatka grecka (5 porcji) 31 zł (1 porcja = 6,20 zł) (wege)
* Dania podawane są na półmiskach/paterach jednorazowych, które są wliczone w cenę.
* Dania są dostarczane ciepłe, gotowe do postawienia na stół. Dania można zamawiać jako wielokrotność liczby 5...np. 5, 10,15 itd. Do każdego dania w sosie podajemy osobno sos
* Zupy dostarczane są w termosach zwrotnych (czas zwrotu do 3 dni)
Koszt dojazdu na terenie Bydgoszczy 20 zł. ( do 8 km od lokalizacji restauracji na ul. Jana Biziela 4 )
Koszt dowozu: Osowa Góra, Fordon, Osówiec, Opławiec ( do 12 km od lokalizacji restauracji) - 25 zł
Koszt dowozu poza teren Bydgoszczy - liczony indywidulanie.
Tolerancja czasowa na dowóz wynosi 15 minut.
W dni świąteczne koszt dowozu jest liczony indywidualnie - od 25 zł na terenie Bydgoszczy.
Zamówienia prosimy składać mailowo : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub osobiście w restauracji.
W wyjątkowych sytuacjach zamówienia są przyjmowane telefonicznie, niepotwierdzone zamówienia 4 dni przed datą cateringu nie będą zrealizowane.
Kontakt telefoniczny: 669 050 618
* Ewentualne zmiany dotyczące zamówień przyjmujemy do 3 dni przed datą realizacji danego cateringu.