Dania na catering

           

 

Zupy

3 litry zupy = 10 porcji
Zupy dostarczane są w termosach zwrotnych (czas zwrotu do 3 dni w restauracji Tobiasz - ul. Jana Biziela 4 w Bydgoszczy
Zupy można zamawiać jako wielokrotność 3 litrów.

 

  • Rosół z makaronem 3l = 65 zł
  • Barszcz czerwony czysty 3l = 65 zł
  • Krem grzybowy z lanymi kluskami lub grzankami 3l = 110 zł
  • Krem pomidorowy z grzankami 3l = 90 zł
  • Krem brokułowy z grzankami 3l = 90zł
  • Krem z białych warzyw z grzankami 3l = 90 zł
  • Żurek z białą kiełbasą 3l = 95 zł
  • Zupa węgierska 3l = 115 zł
  • Strogonow ( ze schabu) 3l = 115zł

 

Dania mięsne

Dania podawane są na półmiskach/paterach jednorazowych, które są wliczone w cenę.
Dania są dostarczane ciepłe, gotowe do postawienia na stół. Minimalna ilość zamówienia danego rodzaju mięsa, dodatków czy zakąsek to 5 porcji. Dania można zamawiać jako wielokrotność liczby 5...np. 5, 10,15 itd. Do każdego dania w sosie podajemy osobno sos.
Gramatura gotowej porcji mięsa to 100 -110 gram.

 

  • Udka faszerowane (5 szt) 54 zł (1 porcja = 10,80zł)
  • Kotlet de’volaile z masłem (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
  • Kotlet de’volaile z serem (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
  • Kotlet szwajcarski ( z serem i szynką) (5szt) 56 zł (1 porcja = 11,20 zł)
  • Filet z piersi kurczaka (5 szt) 48 zł (1 porcja = 9,60 zł)
  • Roladki drobiowe ze szpinakiem i fetą w sosie śmietanowym (5 szt) 54 zł (1 porcja = 10,80 zł)
  • Panierowana roladka drobiowa z suszonymi pomidorami i serem (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
  • Roladka z indyka z warzywami (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
  • Zrazy wołowe (5 szt) 70 zł (1 porcja = 14,00 zł)
  • Zrazy wieprzowe (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
  • Kotlet schabowy z cebulką (5 szt) 54 zł (1 porcja = 10,80 zł)
  • Rogal schabowy z pieczarkami (5 szt) 54 zł (1 porcja = 10,80 zł)
  • Kaczka faszerowana (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
  • Karkówka grillowana (5 szt) 48 zł (1 porcja = 9,60 zł)
  • Karkówka nadziewana śliwką (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
  • Karkówka pieczona (5 szt) 58 zł (1 porcja = 11,80 zł)
  • Schab pieczony z morelą (5 szt) 56 zł (1 porcja = 11,20 zł)
  • Łosoś z pieca (5 szt) 70 zł (1 porcja = 14,00 zł)
  • Bigos (5 porcji) 45 zł (1 porcja = 9,00 zł)
  • Dorsz smażony ( 5 porcji ) 65 zł (1 porcja = 13,00 zł)
  • Nugetsy z kurczaka ( 5 porcji) 54 zł ( 1 porcja = 10,80 zł)

 

Dania wegetariańskie

Dania można zamawiać jako wielokrotność liczby 5...np. 5, 10,15 itd.
Gramatura gotowej potrawy to 110 -120 gram.

 

  • Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami (5 porcji) 55 zł (1 porcja = 11,00 zł) 
  • Rożki, koperty z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem feta (5 porcji) 45 zł (1 porcja = 9,00 zł)
  • Kotleciki warzywne (5 porcji ) 45 zł (1 porcja = 9,00 zł)
  • Łosoś z pieca ( 5 porcji) 70 zł (1 porcja = 14,00 zł)
  • Dorsz smażony (5 porcji) 65 zł (1 porcja = 13,00 zł)

 

Dodatki skrobiowe

(Gramatura porcji dodatków to 150 gram)

 

  • Ziemniaki gotowane z koperkiem   (5 porcji) 25 zł (1 porcja = 5,00 zł)
  • Ziemniaki zapiekane   (5 porcji) 30 zł (1 porcja = 6,00 zł)
  • Frytki (5 porcji) 30 zł (1 porcja = 6,00 zł)
  • Kulki ziemniaczane   (5 porcji) 30 zł (1 porcja = 6,00 zł)
  • Kluski śląskie   (5 porcji) 30 zł (1 porcja = 6,00 zł)
  • Ryż (5 porcji) 23 zł (1 porcja = 4,60 zł)
  • Kasza gryczana (5 porcji) 23 zł (1 porcja = 4,60 zł)

 

Dodatki warzywne

(Gramatura porcji dodatków to 130 gram)

 

  • Surówka z marchwi ( 5 porcji) 20 zł (1 porcja = 4,00 zł)
  • Surówka z kapusty pekińskiej ( 5 porcji) 20 zł (1 porcja = 4,00 zł)
  • Surówka z kapusty białej ( 5 porcji) 20 zł (1 porcja = 4,00 zł)
  • Surówka z kapusty czerwonej ( 5 porcji) 20 zł (1 porcja = 4,00 zł)
  • Buraczki ( 5 porcji) 20 zł (1 porcja = 4,00 zł)
  • Bukiet warzyw gotowanych (kalafior, brokuł, marchewka) ( 5porcji ) 30 zł (1 porcja = 6,00 zł)
  • Marchewka z groszkiem ( 5 porcji) 25 zł (1 porcja = 5,00 zł)

 

Dania mączne

  • Pierogi z mięsem (1 porcji - 7 szt) 15 zł
  • Pierogi z kapustą i grzybami (1 porcji - 7 szt) 15 zł
  • Pierogi ruskie (1 porcji - 7 szt) 15 zł
  • Paszteciki z ciasta francuskiego (5 szt) 18 zł (1 porcji = 3,60 zł)

 

Dania na zimno

(Gramatura porcji dodatków to 80 gram)

 

  • Schab w galarecie   (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)
  • Galantyna z kurczaka   (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)
  • Rolada z kurczaka z warzywami   (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)
  • Galaretki drobiowe   (5 porcji) 38 zł (1 porcja = 7,60 zł)
  • Śledź w sosie majonezowym   (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)
  • Śledź w oleju z cebulką  (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)
  • Pstrąg w galarecie   (5 porcji) 50 zł (1 porcja = 10,00 zł)
  • Łosoś w galarecie   (5 porcji) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
  • Sałatka w szynce   (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)
  • Szparagi w szynce    (5 porcji) 42 zł (1 porcja = 8,40 zł)
  • Tatar wołowy  (5 porcji) 56 zł (1 porcja = 11,20 zł)
  • Łosoś z puszystym twarożkiem (5 porcji) 48 zł (1 porcja = 9,60 zł)
  • Ryba po grecku   (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)
  • Klopsiki w zalewie octowej  (5 porcji) 42 zł (1 porcja = 8,40 zł)
  • Karkówka z chrzanem / i żurawiną   (5 porcji) 46 zł (1 porcja = 9,20 zł)

 

 Sałatki

(Gramatura porcji dodatków to 150 gram)

 

  • Sałatka gyros (5 porcji) 38 zł (1 porcja = 7,60 zł)
  • Sałatka jarzynowa   (5 porcji) 34 zł (1 porcja = 6,80 zł)
  • Sałatka cezar    (5 porcji) 38 zł (1 porcja = 7,60 zł)
  • Sałatka hawajska z ananasem i kurczakiem  (5 porcji) 38 zł ( 1 porcja = 7,60 zł)
  • Sałatka brokułowa  (5 porcji) 34 zł ( 1 porcja = 6,80 zł)  (wege)
  • Sałatka grecka   (5 porcji) 31 zł (1 porcja = 6,20 zł)    (wege)

 

* Dania podawane są na półmiskach/paterach jednorazowych, które są wliczone w cenę.

* Dania są dostarczane ciepłe, gotowe do postawienia na stół. Dania można zamawiać jako wielokrotność liczby 5...np. 5, 10,15 itd. Do każdego dania w sosie podajemy osobno sos

* Zupy dostarczane są w termosach zwrotnych (czas zwrotu do 3 dni)

Koszt dojazdu na terenie Bydgoszczy 20 zł. ( do 8 km od lokalizacji restauracji na ul. Jana Biziela 4 )

Koszt dowozu: Osowa Góra, Fordon, Osówiec, Opławiec  ( do 12 km od lokalizacji restauracji) - 25 zł

Koszt dowozu poza teren Bydgoszczy - liczony indywidulanie.

Tolerancja czasowa na dowóz wynosi 15 minut.

W dni świąteczne koszt dowozu jest liczony indywidualnie - od 25 zł na terenie Bydgoszczy.

 

Zamówienia prosimy składać mailowo : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub osobiście w restauracji.

W wyjątkowych sytuacjach zamówienia są przyjmowane telefonicznie, niepotwierdzone zamówienia 4 dni przed datą cateringu nie będą zrealizowane.

Kontakt telefoniczny: 669 050 618

* Ewentualne zmiany dotyczące zamówień przyjmujemy do 3 dni przed datą realizacji danego cateringu. 

 

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.