Menu na stypę
Jedna zupa do wyboru:
- Rosół z makaronem
- Barszcz z pasztecikiem
Mięsa serwowane na paterach 1,5 porcji na osobę ( do wyboru 3 rodzaje):
- Kotlet de’volaile z masłem
- Zraz wieprzowy w sosie własnym
- Pieczeń z karkówki
- Roladka drobiowa ze szpinakiem w sosie śmietanowym
- Rogal z pieczarkami
- Kotlet schabowy z cebulką
Dodatki 2 porcje na osobę (3 rodzaje do wyboru):
- Ziemniaki z koperkiem
Bukiet surówek
Bufet kawowy:
- Kawa (mleko, cukier)
- Herbata – czarna, zielona, owocowa (cukier, cytryna)
Ciasto 1,5 porcji na osobę do wyboru:
- sernik, jabłecznik, ciasto czekoladowe, ciasto jogurtowe
Napoje zimne: soki owocowe (jabłko, pomarańcz), woda z cytryną
Cena za osobę : 45 zł brutto (VAT 8%)
Przewidywany czas trwania uroczystości do 3 godzin.