Menu na stypę

 

Zupa:

  • Rosół z makaronem

 

Mięsa serwowane na paterach 1,5 porcji na osobę ( do wyboru 3-4 rodzaje):

  • Kotlet de’volaile z masłem
  • Roladka drobiowa ze szpinakiem w sosie śmietanowym
  • Zraz wieprzowy w sosie własnym
  • Pieczeń z karkówki ze śliwką

 

Dodatki

  • Ziemniaki z koperkiem

 

Surówki/sałatki:

  • Buraczki
  • Warzywa gotowane (brokuł, kalafior, marchewka)
  • Kapusta czerwona gotowana
  • Surówka z białej kapusty
  • Surówka z kapusty pekińskiej
  • Marchewka z groszkiem

 

Bufet kawowy dostępny przez cały czas trwania uroczytości :

  • Kawa (mleko, cukier)
  • Herbata – czarna, zielona, owocowa (cukier,cytryna)

 

Ciasto 1,5 porcji na osobę do wyboru:

  • Sernik, jabłecznik, biszkopt z galaretką, ciasto czekoladowe

 

Napoje zimne: soki owocowe, woda z cytryną

 

Cena za osobę – 40 zł brutto (VAT 8%)

 

Pobierz wersję PDF

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.