Strona główna | Sklep | Catering | Catering – spis dań wraz z cenami

Catering

Catering Bydgoszcz – menu (spis dań)

           

Zupy

3 litry zupy = 10 porcji
Zupy dostarczane są w termosach zwrotnych (czas zwrotu do 3 dni w restauracji Tobiasz – ul. Jana Biziela 4 w Bydgoszczy
Zupy można zamawiać jako wielokrotność 3 litrów.

  • Rosół z makaronem 3l = 80 zł
  • Barszcz czerwony czysty 3l = 80 zł
  • Krem pomidorowy z grzankami 3l = 125 zł
  • Krem brokułowy z grzankami 3l = 125zł
  • Krem z białych warzyw z grzankami 3l = 125 zł
  • Żurek z białą kiełbasą 3l = 135 zł
  • Zupa węgierska 3l = 145 zł
  • Strogonow ( ze schabu) 3l = 145 zł

Dania mięsne

Dania podawane są na półmiskach/paterach jednorazowych, które są wliczone w cenę.
Dania są dostarczane ciepłe, gotowe do postawienia na stół. Minimalna ilość zamówienia danego rodzaju mięsa, dodatków czy zakąsek to 5 porcji. Dania można zamawiać jako wielokrotność liczby 5…np. 5, 10,15 itd. Do każdego dania w sosie podajemy osobno sos.
Gramatura gotowej porcji mięsa to 100 -110 gram.

  • Udka faszerowane (5 szt) 78 zł (1 porcja = 15,60zł)
  • Kotlet de’volaile z masłem (5 szt) 78 zł (1 porcja = 15,60 zł)
  • Kotlet de’volaile z serem (5 szt) 78 zł (1 porcja = 15,60 zł)
  • Kotlet szwajcarski ( z serem i szynką) (5szt) 78 zł (1 porcja = 15,60 zł)
  • Kotlet z piersi kurczaka (5 szt)  74 zł (1 porcja = 14,80 zł)
  • Roladki drobiowe ze szpinakiem i fetą w sosie śmietanowym (5 szt) 78 zł (1 porcja = 15,60 zł)
  • Panierowana roladka drobiowa nadziewana suszonymi pomidorami i serem (5 szt) 78 zł (1 porcja = 15,60 zł)
  • Zrazy wołowe (5 szt) 98 zł (1 porcja = 19,60 zł)
  • Zrazy wieprzowe w sosie własnym (5 szt) 78 zł (1 porcja = 15,60 zł)
  • Kotlet schabowy z cebulką (5 szt) 78 zł (1 porcja = 15,60 zł)
  • Rogal schabowy z pieczarkami (5 szt) 78 zł (1 porcja = 15,60 zł)
  • Kaczka faszerowana (5 szt) 78 zł (1 porcja = 15,60 zł)
  • Karkówka grillowana (5 szt) 78 zł (1 porcja = 15,60 zł)
  • Karkówka nadziewana śliwką (5 szt) 78 zł (1 porcja = 15,60 zł)
  • Karkówka pieczona w ziołach (5 szt) 78 zł (1 porcja = 15,60 zł)
  • Łosoś z pieca (5 szt) 95 zł (1 porcja = 19,00 zł)
  • Bigos (5 porcji) 70 zł (1 porcja = 14,00 zł)
  • Dorsz smażony ( 5 porcji ) 88 zł (1 porcja = 17,60 zł)
  • Nugetsy z kurczaka ( 5 porcji) 74 zł ( 1 porcja = 14,80 zł)

Dania wegetariańskie

Dania można zamawiać jako wielokrotność liczby 5…np. 5, 10,15 itd.
Gramatura gotowej potrawy to 110 -120 gram.

  • Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami (5 porcji) 74 zł (1 porcja = 14,80 zł)
  • Koperty z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem feta (5 porcji) 60 zł (1 porcja = 12,00 zł)
  • Kotleciki warzywne (5 porcji ) 64 zł (1 porcja = 12,80 zł)
  • Łosoś z pieca ( 5 porcji) 95 zł (1 porcja = 19,00 zł)
  • Dorsz smażony (5 porcji) 88 zł (1 porcja = 17,60 zł)

Dodatki skrobiowe

(Gramatura porcji dodatków to 150 gram)

  • Ziemniaki gotowane z koperkiem   (5 porcji) 35 zł (1 porcja = 7,00 zł)
  • Ziemniaki zapiekane   (5 porcji) 40 zł (1 porcja = 8,00 zł)
  • Frytki (5 porcji) 40 zł (1 porcja = 8,00 zł)
  • Kulki ziemniaczane   (5 porcji) 45 zł (1 porcja = 9,00 zł)
  • Kluski śląskie   (5 porcji) 45 zł (1 porcja = 9,00 zł)
  • Ryż (5 porcji) 25 zł (1 porcja = 5,00 zł)
  • Kasza gryczana (5 porcji) 25 zł (1 porcja = 5,00 zł)

Dodatki warzywne

(Gramatura porcji dodatków to 120 -130 gram)

  • Surówka z marchwi ( 5 porcji) 36 zł (1 porcja = 7,20 zł)
  • Surówka z kapusty pekińskiej ( 5 porcji) 36 zł (1 porcja = 7,20 zł)
  • Surówka z kapusty białej ( 5 porcji) 36 zł (1 porcja = 7,20 zł)
  • Surówka z kapusty czerwonej ( 5 porcji) 36 zł (1 porcja = 7,20 zł)
  • Surówka z kapusty kiszonej ( 5 porcji) 36 zł (1 porcja = 7,20 zł)
  • Buraczki ( 5 porcji) 36 zł (1 porcja = 7,20 zł)
  • Bukiet warzyw gotowanych (kalafior, brokuł, marchewka) ( 5porcji ) 40 zł (1 porcja = 8,00 zł)
  • Marchewka z groszkiem ( 5 porcji) 38 zł (1 porcja = 7,60 zł)

Dania mączne

  • Pierogi z mięsem (1 porcji – 7 szt) 17 zł
  • Pierogi z kapustą i grzybami (1 porcji – 7 szt) 17 zł
  • Pierogi ruskie (1 porcji – 7 szt) 17 zł
  • Paszteciki z ciasta francuskiego (5 szt)  18 zł (1 porcji = 3,80 zł)

Dania na zimno

(Gramatura porcji dodatków to 60/80 gram)

  • Schab w galarecie   (5 porcji) 65 zł (1 porcja = 13,00  zł)
  • Galantyna z kurczaka   (5 porcji) 65 zł (1 porcja = 13,00 zł)
  • Rolada z kurczaka z warzywami   (5 porcji) 65zł (1 porcja = 13,00 zł)
  • Galaretki drobiowe   (5 porcji) 60 zł (1 porcja = 12,00 zł)
  • Śledź w sosie majonezowym   (5 porcji) 65 zł (1 porcja = 13,00 zł)
  • Śledź w oleju z cebulką  (5 porcji) 65 zł (1 porcja = 13,00 zł)
  • Pstrąg w galarecie   (5 porcji) 75 zł (1 porcja = 15,00 zł
  • Łosoś w galarecie   (5 porcji) 78 zł (1 porcja = 15,60 zł)
  • Sałatka w szynce   (5 porcji) 65 zł (1 porcja = 13,00 zł)
  • Szparagi w szynce    (5 porcji) 65 zł (1 porcja = 13,00 zł)
  • Tatar wołowy  (5 porcji) 79 zł (1 porcja = 15,80 zł)
  • Łosoś wędzony z puszystym twarożkiem (5 porcji) 76 zł (1 porcja = 15,20 zł)
  • Ryba po grecku   (5 porcji) 65 zł (1 porcja = 13,00 zł)
  • Klopsiki w zalewie octowej  (5 porcji) 64 zł (1 porcja = 12,80 zł)
  • Karkówka z chrzanem / i żurawiną   (5 porcji) 65 zł (1 porcja = 13,00 zł)

 Sałatki

(Gramatura porcji dodatków to 130 gram)

  • Sałatka gyros (5 porcji) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
  • Sałatka jarzynowa  (5 porcji) 54 zł (1 porcja = 10,80 zł)
  • Sałatka cezar   (5 porcji) 58 zł (1 porcja = 11,60 zł)
  • Sałatka hawajska z ananasem i kurczakiem  (5 porcji) 58 zł ( 1 porcja = 11,60 zł)
  • Sałatka brokułowa  (5 porcji) 52 zł ( 1 porcja = 10,40 zł)  (wege)
  • Sałatka grecka   (5 porcji) 52 zł (1 porcja = 10,40 zł)    (wege)

MENU DO POBRANIA →  Dania-na-catering-2024-.pdf

* Dania podawane są na półmiskach/paterach jednorazowych, które są wliczone w cenę.

* Dania można zamawiać jako wielokrotność liczby 5…np. 5, 10,15 itd.

* Do każdego dania w sosie  – sos podajemy  w osobnych pojemnikach ( o pojemności 250 ml  – 5porcji).

* Zupy dostarczane są w termosach zwrotnych (czas zwrotu do 3 dni, po wcześniejszym ustaleniu terminu i godziny zwrotu telefonicznie: 669 050 618)

DOSTAWA:

Dania cateringowe dowozimy na gorąco, w specjalnie do tego przeznaczonych  termoaktywnych pojemnikach,  na wskazaną przez Państwa godzinę i adres.

Tolerancja czasowa na dowóz wynosi +/- 15 minut.

Koszt dojazdu na terenie Bydgoszczy 30 zł ( do 6 km od lokalizacji restauracji na ul. Jana Biziela 4 )

Koszt dowozu na terenie Bydgoszczy:  35 zł  ( do 8 km od lokalizacji restauracji na ul. Jana Biziela 4 ) 

Koszt dowozu powyżej 8 km i poza teren Bydgoszczy – liczony indywidulanie wg. ilości kilometrów do wskazanej lokalizacji.  

W dni świąteczne koszt dowozu jest liczony indywidualnie – od 35 zł na terenie Bydgoszczy ( do 6 km od lokalizacji restauracji)

Zamówienia przyjmujemy w dni powszednie od poniedziałku do piątku – mailowo lub osobiście w restauracji po wcześniejszym kontakcie telefonicznym i ustaleniu terminu i godziny spotkania. 

Najczęściej wybieraną opcją składania zamówień jest sklep restauracji Tobiasz:

Zamów online kliknij ⇒  Imprezy okolicznościowe, wesela, catering Bydgoszcz (restauracja-tobiasz.pl)

Lub wiadomość drogą mailową → biuro@restauracja-tobiasz.pl

Składając zamówienie należy podać:

  • Imię i nazwisko osoby zamawiającej;

  • Dane kontaktowe (numer telefonu);

  • Dokładny adres dostawy.

    * ( realizujemy także dostawy poza Bydgoszcz, koszt wyliczany jest indywidualnie)

  • Datę i godzinę realizacji zamówienia ( np. 1.02.2022r. , godzina 14:00);

  • Zamawiane menu (dania);

Cena za dowóz doliczana jest w zależności od ilości kilometrów (tolerancja czasowa dostawy +/-15 min).

* w zależności od terminu cena dań/dostawy może ulec zmianie.

* w przypadku chęci otrzymania faktury prosimy o wcześniejszą informację.

Niepotwierdzone zamówienia 4 dni przed datą cateringu nie będą zrealizowane.

Kontakt telefoniczny: 669 050 618

* Ewentualne zmiany dotyczące zamówień przyjmujemy do 4 dni przed datą realizacji danego cateringu.