Menu okolicznościowe - z daniem głównym na talerzu

 

Jedna zupa do wyboru:

  • Rosół z makaronem
  • Krem z pomidorów z grzankami
  • Krem szparagowy z lanymi kluskami
  • Krem brokułowy z lanymi kluskami

 

Danie główne do wyboru :

  • Zraz wieprzowy podawany z kluskami śląskimi w towarzystwie czerwonej kapusty
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym z dodatkiem fasolki podawana z puree ziemniaczanym
  • Kotlet schabowy z cebulką lub devolaj z masłem podany z puree ziemniaczanym i surówką
  • Karkówka pieczona ze śliwką w sosie własnym podana z puree ziemniaczan ym i surówką
  • Filet z białej ryby w sosie serowym podany z puree ziemniaczanym w towarzystwie gotowanych warzyw
  • Plastry pieczonego schabu w sosie własnym podawane z kaszą pęczak i surówką

 

Bufet kawowy dostępny przez cały czas trwania uroczytości:

  • Kawa (mleko, cukier)
  • Herbata – czarna, zielona, owocowa (cukier,cytryna)

 

Deser (1 do wyboru):

  • Sernik z truskawką i miętą
  • Szarlotka z gałką lodu i polewą
  • Deser lodowy z bita śmietaną,owocami i polewą

 

Zimne zakąski – 2,5 porcji na osobę ( max. 4 rodzaje):

  • Tatar wołowy
  • Karkówka z chrzanem i żurawiną
  • Szynka po rusku
  • Łosoś w galarecie
  • Schab w galarecie
  • Sałatka gyros
  • Sałatka grecka
  • Łosoś zawijany z twarożkiem

Pieczywo, masło

Cena za osobę – 90zł brutto (VAT 8%)

Napoje zimne: soki owocowe niegazowane, woda z cytryną bez ograniczeń - dodatkowo w kwocie 5 zł/os

W powyższą cenę nie jest wliczony alkohol.

Cena zawiera także:

  • Sprzęt grający do Państwa dyspozycji.

 

Pobierz wersję PDF

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.