Menu okolicznościowe - bez kolacji

Toast:

Szampan na powitanie

 

Jedna zupa do wyboru:

  • Rosół z makaronem
  • Krem z pomidorów z grzankami
  • Krem z białych warzyw
  • Krem szparagowy z lanymi kluskami
  • Krem brokułowy z lanymi kluskami

 

Mięsa serwowane na paterach 2,5 porcji na osobę ( do wyboru 4 rodzaje):

  • Kotlet de’volaile z masłem
  • Roladka drobiowa ze szpinakiem w sosie śmietanowym
  • Zraz wieprzowy w sosie własnym
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
  • Pieczeń z karkówki ze śliwką
  • Roladka drobiowa z serem i suszonymi pomidorami
  • Kotlet schabowy z cebulką
  • Sznycel wiedeński

 

Dodatki 2 porcje na osobę (3 rodzaje do wyboru):

  • Ziemniaki z koperkiem
  • Kluski śląskie/kluski kładzione, frytki

Surówki/sałatki

  • Buraczki, warzywa gotowane (brokuł, kalafior, marchewka), kapusta czerwona gotowana, surówka z białej kapusty, surówka z kapusty pekińskiej, marchewka z groszkiem

Bufet kawowy dostępny przez cały czas trwania uroczytości:

  • Kawa (mleko, cukier)
  • Herbata – czarna, zielona, owocowa (cukier,cytryna)

Ciasto 2 porcje na osobę do wyboru

  • sernik, jabłecznik, z galaretką, ciasto czekoladowe, ciasto jogurtowe

lub deser:

  • Deser lodowy z bitą śmietaną , polewą i owocami
  • Panna cotta w polewie truskawkowej
  • Szarlotka z bitą śmietaną i malinami

Napoje: soki owocowe niegazowane, woda z cytryną

Cena za 1 osobę – 75zł

W powyższą cenę nie jest wliczony alkohol, tort okolicznościowy, owoce.

Przewidywany czas trwania uroczystości 3 - 4 godziny

 

Pobierz wersję PDF

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.