Menu okolicznościowe – z daniem głównym na talerzu
Jedna zupa do wyboru:
- Rosół z makaronem
- Krem z pomidorów z grzankami
- Krem z białych warzyw z grzankami
- Krem brokułowy z grzankami
Danie główne do wyboru :
- Zraz wieprzowy podawany z kluskami śląskimi w towarzystwie czerwonej kapusty
- Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym z dodatkiem fasolki podawana z puree ziemniaczanym
- Kotlet schabowy z cebulką lub devolaj z masłem podany z puree ziemniaczanym i surówką
- Karkówka pieczona ze śliwką w sosie własnym podana z puree ziemniaczanym i surówką
- Filet z białej ryby w sosie serowym podany z puree ziemniaczanym w towarzystwie gotowanych warzyw
- Plastry pieczonego schabu w sosie własnym podawane z kaszą pęczak i surówką
Bufet kawowy dostępny przez cały czas trwania uroczystości:
- Kawa (mleko, cukier)
- Herbata – czarna (cukier,cytryna)
Deser (1 do wyboru):
- Sernik z truskawką i miętą
- Szarlotka z gałką lodu i polewą
- Deser lodowy z bita śmietaną,owocami i polewą
Zimne zakąski – 2,0 porcji na osobę ( max. 4 rodzaje):
- Tatar wołowy
- Karkówka z chrzanem i żurawiną
- Sałatka jarzynowa zawinięta w szynkę
- Łosoś w galarecie
- Schab w galarecie
- Sałatka gyros
- Sałatka grecka
- Łosoś zawijany z twarożkiem
Pieczywo, masło
Cena za osobę – 125 zł brutto (VAT 8%)
Napoje:
Napoje zimne: soki owocowe niegazowane ( pomarańczowy, jabłkowy) i woda z cytryną – bez ograniczeń + 15 zł/os
W powyższą cenę nie jest wliczony alkohol.
Cena zawiera także:
- Sprzęt grający do Państwa dyspozycji.
* PRZY DOSTARCZENIU WŁASNYCH NAPOI DODATKOWA OPŁATA – WODA Z CYTRYNĄ BEZ OGRANICZEŃ ( 5 ZŁ OSOBA)
Czas trwania uroczystości 5/6 h.
* Przy rezerwacji terminu na uroczystość obowiązuje opłata w kwocie 300 zł.