Organizacja urodzin

W ramach działań naszej restauracji zajmujemy się także organizacją różnego rodzaju imprez okolicznościowych, w tym urodzin. Doskonale zdajemy sobie sprawę, że dla każdego z nas ten dzień jest najbardziej wyjątkowym w ciągu całego roku, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby spełnić wszystkie oczekiwania naszych klientów zarówno pod względem samych potraw, jak i dekoracji sali oraz jej obsługi.

Organizacja urodzin w restauracji Tobiasz w Bydgoszczy

W zależności od wielkości przyjęcia oraz ilości zaproszonych gości, oferujemy Państwu do wyboru dużą salę imprezową dostosowaną zarówno do spędzenia czasu przy stole, jak i zabawy na parkiecie lub kameralną przestrzeń dla rodziny w sam raz na 1. urodziny maluszka.

W ramach organizacji przyjęć okolicznościowych zajmujemy się także wykonywaniem wszelkiego rodzaju dekoracji, w których skład wchodzi aranżacja kolorystyczna stołów: obrusów, serwetek oraz świeczek. Zapraszamy do zakładki Galeria – tam znajdą Państwo zdjęcia każdej z sali oraz dekoracji, jakie wykonaliśmy w związku z realizacją przez naszą restauracje imprez okolicznościowych.

Niezależnie od tego, czy organizowanym przyjęciem będzie roczek, imieniny, czy 18. urodziny, gwarantujemy pyszne posiłki tradycyjnej, polskiej kuchni, które są znane i lubiane przez wszystkich naszych gości. Szczegółowe menu mogą dobrać Państwo samodzielnie spośród różnych rodzajów zup, dań mięsnych, dodatków, sałatek, zimnych przekąsek czy deserów. Bufet kawowy dostępny jest przez cały czas trwania przyjęcia, a w nim goście mają do wyboru pyszną kawę lub aromatyczną herbatę. Poza standardowym menu, mogą także Państwo zamówić w naszej restauracji tort okolicznościowy oraz alkohol.

Aby dowiedzieć się więcej na temat szczegółów naszego menu oraz aranżacji sali w związku z organizacją urodzin zachęcamy do kontaktu z naszymi pracownikami. Podczas rozmowy dopasujemy salę do ilości gości oraz przedstawimy pełną propozycję dań, pośród których wybiorą Państwo potrawy dostosowane do rodzaju imprezy oraz gustów swoich gości.

Przykładowe menu okolicznościowe:

Menu okolicznościowe - z kolacją

Toast:

szampan na powitanie   *

Jedna zupa do wyboru:

  • Rosół z makaronem
  • Krem z pomidorów z grzankami
  • Krem z białych warzyw z grzankami
  • Krem brokułowy z lanymi kluskami

Mięsa serwowane na paterach 2,5 porcji na osobę ( do wyboru 4 rodzaje):

  • Kotlet de’volaile z masłem
  • Roladka drobiowa ze szpinakiem w sosie śmietanowym
  • Rolada drobiowa ze szpinakiem w cieście francuskim
  • Zraz wieprzowy w sosie własnym
  • Pieczeń z karkówki ze śliwką
  • Pieczeń z karkówki w sosie
  • Pieczeń z karkówki z nutą pomarańczy
  • Panierowana roladka drobiowa z suszonymi pomidorami i serem
  • Rogal schabowy z pieczarkami

Dodatki 2 porcje na osobę (3 rodzaje do wyboru):

  • Ziemniaki z koperkiem
  • Ziemniaki zapiekane
  • Kluski śląskie
  • Frytki
  • Kulki ziemniaczane

Surówki/sałatki ( 3 rodzaje do wyboru):

  • Buraczki
  • Surówka z kapusty czerwonej
  • Warzywa gotowane (brokuł, kalafior, marchewka)
  • Kapusta czerwona gotowana
  • Surówka z białej kapusty
  • Surówka z kapusty pekińskiej
  • Marchewka z groszkiem

Bufet kawowy dostępny przez cały czas trwania uroczystości :

  • Kawa (mleko, cukier)
  • Herbata – czarna, zielona, owocowa (cukier,cytryna)

Ciasto 1,5 porcji na osobę do wyboru ( 3 rodzaje):

  • Sernik, jabłecznik, biszkopt z galaretką, ciasto czekoladowe, WZ, fale dunaju, pleśniak i inne.

(cena może się różnić w zależności od wyboru ciast)

Zimne zakąski – 2,5 porcji na osobę ( max. 5 rodzajów):

  • Tatar wołowy
  • Karkówka z chrzanem i żurawiną
  • Pstrąg w galarecie
  • Ryba po grecku
  • Schab w galarecie
  • Galaretki drobiowe
  • Sałatka gyros
  • Sałatka francuska lub  sałatka grecka
  • Klasyczna sałatka jarzynowa
  • Sałatka jarzynowa zawinięta w szynkę
  • Klopsiki w zalewie octowej
  • Łosoś zawijany z twarożkiem
  • Szparagi w szynce

Pieczywo, masło

Dania na ciepło do kolacji :

  • Barszcz czerwony z pasztecikiem
  • Bouef strogonow z bagietką
  • Żurek staropolski z jajkiem
  • Flaki wołowe
  • Zupa węgierska na ostro
  • Bigos staropolski
  • Kiełbasa biała parzona z chrzanem i musztardą

Cena za osobę – 150 zł brutto (VAT 8%)

DODATKOWO POLECAMY (w cenie 15 zł/os) :

  • Deser lodowy z owocami, bitą śmietaną i polewą czekoladową
  • Panna cotta w polewie truskawkowe
  • Mus brzoskwiniowy z bitą śmietaną

Napoje zimne: soki owocowe, woda z cytryną – dodatkowo 20 zł/ osoba ( bez ograniczeń)

Soki owocowe, napoje gazowane (coca-cola, fanta, sprite) – dodatkowo 25 zł/ osoba (bez ograniczeń)

 

Przy wniesieniu napoi własnych - opłata 10 zł/ osoba - woda z cytryną w cenie bez ograniczeń  

* ( obsługa zajmuje się przyniesionymi napojami, soki przelewamy do dzbanków/ karafek, lód nie jest wliczony w cenę ).

 Alkohol można przynieść do restauracji własny - nie pobieramy osobnej opłaty korkowej - wliczona jest ona w cenę napoi / wody z cytryną.  

 

W powyższą cenę nie jest wliczony alkohol, tort okolicznościowy, owoce ( patera owoców  dodatkowo płatna-  45 zł )

Cena zawiera:

  • Indywidualną aranżację kolorystyczną obrusów, serwetek oraz świeczek.
  • Sprzęt grający do Państwa dyspozycji.

Przewidywany czas trwania uroczystości  7 godzin.

* Szampan na powitanie nie jest wliczony w cenę uroczystości. 

 Menu do pobrania ⇒  menu-okolicznosciowe-z-kolacja-2023.pdf

 Do uroczystości, które odbywają się w dni świąteczne doliczane jest 10 - 15% ceny wyjściowej. 

 * Przy rezerwacji terminu na uroczystość obowiązuje opłata w kwocie 300 zł.

 

Dysponujemy także menu bez kolacji na mniejsze uroczystości urodzinowe Naszych Gości. 

Menu do pobrania ⇒  menu_okolicznosciowe_bez_kolacji_2023.pdf

 

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.